Miten Membrasin Vaginal Vitality Cream toimii?

Voide hoitaa limakalvoja ja lievittää emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuteen liittyviä oireita, kuten kuivuuden, ärsytyksen ja arkuuden tuntemuksia sekä liikunnan yhteydessä koettua kipua.
Membrasin Vaginal Vitality Cream on lääkinnällinen tarvike, jota käytetään sisäisesti emättimen limakalvoille asettimen avulla.

Miten Membrasin Vaginal Vitality Cream eroaa muista intiimivoiteista?

Voiteella on ainutlaatuinen kliinisesti todettu 3-tehoinen vaikutus. Teho perustuu luonnollisiin vaikuttaviin aineesiin: tyrniöljy parantaa ja suojaa limakalvoja ja intiimialueen herkkää ihoa, hyaluronaatti lisää kosteutta ja maitohappo ylläpitää normaalia pH-tasapainoa.
Lisäksi Membrasin Vaginal Vitality Cream on Suomessa kehitetty ja valmistettu

Soveltuuko Membrasin voide myös nuorille naisille?

Kyllä, Membrasin Vaginal Vitality Cream soveltuu kaikenikäisille naisille, myös nuorille naisille, joille intiimikuivuutta voivat aiheuttaa mm. e-pillerit, aknelääkkeet, stressi, imetys, mielialalääkkeet jne.

Miten usein Membrasin voidetta käytetään?

Voidetta käytetään emättimeen ja ulkosynnyttimille kerran vuorokaudessa, sekä ulkosynnyttimille alapesun jälkeen. Voide viedään emättimeen pakkaukseen kuuluvalla asettimella ja ulkosynnyttimille puhtain käsin.

Mihin vuorokaudenaikaan Membrasin voidetta on parasta käyttää?

Käyttömukavuuden optimoimiseksi suositellaan voiteen käytön ajoittamista iltaan, jolloin voide yön aikana pysyy parhaiten käyttöalueella ja mahdollisesta voiteen lievästä valumisesta aiheutuva haitta on vähäisin.

Sisältääkö Membrasin Vaginal Vitality Cream hajusteita tai väriaineita?

Voide on hajusteeton eikä siinä ole väriaineita.

Sisältääkö Membrasin Vaginal Vitality Cream eläinperäisiä aineosia?

Voide sisältää kasviöljyjä, eikä se sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Miten pidän asettimen puhtaana?

Asetin pestään jokaisen käytön jälkeen seuraavasti: Pese asetin käytön jälkeen huolellisesti lämpimällä vedellä. Vedä mäntä irti asetinputkesta ja pese asetinputki ja mäntä erikseen. Kuivaa wc- tai talouspaperilla ja jätä kuivumaan puhtaalle alustalle. Käsittele asetinta aina puhtain käsin.

Kuinka monta kertaa asetinta voi käyttää?

Asetin on suunniteltu käytettäväksi useaan kertaan, ja se on hygieninen käyttää koko voidetuubin ajan, kun se puhdistetaan ja kuivatetaan huolellisesti pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Voinko käyttää muuta asetinta kuin Vaginal Vitality -asetinta?

Käytä voiteen annosteluun vain pakkauksessa olevaa Vaginal Vitality Cream-asetinta.

Limakalvoni emättimen alueella ovat erittäin kuivat ja herkät. Miten voin varmistaa, että asetin ei vahingoita niitä?

Voit lisätä asettimen päähän hieman voidetta liukasteeksi puhtain sormin. Jos limakalvot ovat hyvin kuivat ja asettimen käyttö tuntuu siksi epämiellyttävältä, suosittelemme että kokeilet asettimen käyttöä uudestaan 2-5 viikon Membrasin Vitality Pearls ravintolisäkapselien nauttimisen jälkeen. Voide ja kapselit täydentävät toisiaan ainutlaatuisena 2-vaiheisena ratkaisuna.

Kuinka kauan minun on käytettävä Membrasin voidetta, jotta voimakkaat vaihdevuosiin liittyvät emättimen kuivuuden oireeni lievittyvät?

Jos kuivuuden aiheuttamat oireet ovat häiritseviä, suosittelemme Membrasin voiteen ja Membrasin -ravintolisäkapseleiden yhteiskäyttöä, jolloin oireiden lievittyminen koetaan tyypillisesti 2-5 viikon kuluessa.

Membrasin voiteen käytön jälkeen ulkosynnyttimissä tuntui kirvelyä. Voinko jatkaa voiteen käyttöä?

Jos limakalvo on hyvin kuiva, voiteen käytön yhteydessä voi ensimmäisillä käyttökerroilla heti voiteen lisäämisen jälkeen esiintyä lyhytaikaista kirvelyn tai pistelyn tunnetta. Jos koet allergia/yliherkkyysoireita, kuten viiveellä ilmaantuvia ja/tai pitempikestoisia kutinan tai polttelun tuntemuksia, tuotteen käyttö tulee lopettaa. Älä käytä voidetta, jos tiedät olevasi allerginen/yliherkkä jollekin voiteen ainesosista.
Kun limakalvot ovat hyvin kuivat kannattaa ensin syödä Membrasin ravintolisäkapseleita ja 2-5 viikon kuluessa kokeilla uudestaan voiteen käyttöä.

Voinko käyttää Membrasin -voidetta vaikka minulla on rintasyöpä jonka antihormonihoidot aiheuttavat voimakasta intiimialueen kuivuutta?

Kyllä voit, Membrasin Vaginal Vitality Cream on täysin hormoniton Suomessa kehitetty ja valmistettu lääkinnällinen tuote joka soveltuu erinomaisesti henkilöille jotka haluavat välttää hormonituotteita.

Voinko käyttää Membrasin-voidetta emätintulehduksen aikana?

Jos sinulla on käyttöalueella infektio/tulehdus, älä käytä voidetta keskustelematta ensin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suun kautta nautittavia Membrasin Vitality Pearls ravintolisäkapseleita voi käyttää infektion/tulehduksen aikana limakalvojen normaalin toiminnan tukemiseksi.

Voiko Membrasin -voidetta käyttää kondomin käytön aikana?

Älä käytä voidetta suojatun seksin aikana. Voiteen sisältämät öljyt saattavat vaikuttaa kondomin kestävyyteen.

Voinko käyttää Membrasin -voidetta silloin kun toivon tulevani raskaaksi?

Kyllä, voiteen ainesosien ei ole todettu vaikuttavan raskaaksi tulemiseen.

Voiko Membrasin -voidetta käyttää raskauden aikana?

Kyllä voi, mutta älä käytä asetinta raskauden aikana. Raskauden aikana voide tulee annostella emättimeen puhtain sormin ilman asetinta.

Voiko Membrasin -voidetta käyttää imetyksen aikana?

Kyllä voi, Membrasin Vaginal Vitality Cream on paikallisesti käytettävä hormoniton valmiste.